تسویه مابه‌التفاوت مطالبات داروخانه‌ها تا پایان آبان

همه مطالبات داروخانه‌های سرپایی و مستقل طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی تا پایان شهریور تسویه شده و در چند روز اخیر نیز مابه‌التفاوت مطالبات مربوط به اجرای طرح دارویار تا پایان آبان به شکل کامل تسویه و پرداخت شده است.

معاون درمان سازمان تأمین‌ اجتماعی با تأکید بر همراهی کامل این سازمان در اجرای طرح دارویار، اعلام کرد که مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی تا پایان شهریور به‌طور کامل تسویه و مابه‌التفاوت مطالبات داروخانه‌ها در این طرح نیز تا پایان آبان پرداخت شد.

به گزارش فارماتودی به نقل از سازمان تأمین‌اجتماعی، مهدی اسلامی در مورد پرداخت مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان اظهار داشت: پس از اجرای طرح دارویار بر مبنای یک تفاهم‌نامه بین سازمان‌های درگیر اجرای این طرح، مقرر شده است که مابه‌التفاوت قیمت ارز در مورد داروهای مشمول این طرح از سوی سازمان برنامه و بودجه تأمین و در اختیار بیمه‌ها قرار گیرد و از طریق سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها پرداخت شود.

او توضیح داد: به این ترتیب مطالبات داروخانه‌ها از سازمان تأمین‌اجتماعی در واقع به ۲ بخش تقسیم می‌شود؛ یک بخش مربوط به مطالبات عادی داروخانه‌ها و بخشی مربوط به مابه‌التفاوت قیمت دارو در اجرای طرح دارویار است.

اسلامی افزود: همه مطالبات داروخانه‌های سرپایی و مستقل طرف قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی تا پایان شهریور تسویه شده و در چند روز اخیر نیز مابه‌التفاوت مطالبات مربوط به اجرای طرح دارویار تا پایان آبان به شکل کامل تسویه و پرداخت شده است.

او تاکید کرد: برای پرداخت به‌موقع و کامل مطالبات و بهبود وضعیت نقدینگی داروخانه‌ها باید همه بندهای تفاهم‌نامه به‌صورت کامل اجرا شود.

این مسئول یادآور شد: با وجود مشکلات نقدینگی در سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان خود را متعهد به همکاری کامل و مؤثر با طرح دارویار می‌داند و امید است که با تأمین و پرداخت به‌موقع تعهدات سازمان برنامه و بودجه، این طرح که از طرح‌های مهم دولت سیزدهم برای صیانت از مردم در بخش سلامت بوده و مجری اصلی آن نیز سازمان غذا و دارو است و سازمان‌های بیمه‌گر در آن نقش انتقال‌دهنده مبالغ مربوط به مابه‌التفاوت نرخ ارز به داروخانه‌ها را برعهده دارند، با موفقیت کامل اجرا شود.

طرح ملی دارویار از ٢٣ تیر ماه ۱۴۰۱ در راستای سیاست‌های کلی نظام سلامت مبنی بر مدیریت منابع از طریق نظام بیمه‌ای آغاز شد.

اصلاح سیاست‌های ارزی دارو، توزیع یارانه (دارو) متناسب با نیاز بیماران، بهره‌مندی همه دهک‌های جامعه از یارانه، ثبات در پرداخت از جیب بیماران و اجرای بیمه همگانی برای آحاد مردم از اهداف اصلی این طرح به‌شمار می‌رود.

در راستای اجرای این طرح ۶ هزار میلیارد تومان برای پوشش گروه‌های فاقد بیمه در قانون بودجه ۱۴۰۱ تصویب شده است؛ سه دهک اول جامعه (حدود ۶ میلیون نفر) بدون مراجعه حضوری و به صورت رایگان توسط سازمان بیمه سلامت تحت پوشش قرار گرفتند.

به اشتراک بگذارید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *