محققان ایرانی موفق به تولید عسل در گرید دارویی شدند
یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک دانشگاه شهید بهشتی موفق به تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی شد.
به گزارش فارماتودی به نقل از روابط عمومی پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک فناوری دانشگاه شهید بهشتی، فعال در زمینه تولید انواع عسل با رتبههای غذایی، دارویی-غذایی و دارویی، موفق به ثبت دستاوردهای علمی در زمینه فرآوردههای زنبور عسل شد.
ثبت اختراع و کسب دانش فرایند تولید مکمل گرده گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی) با همکاری هادی ملکی عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی و همچنین ثبت اختراع دانش فنی رتبهبندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشأ گیاهی)، از دستاوردهای این واحد دانشبنیان است که توانسته مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو اخذ کند.
همچنین محققان این شرکت با همکاری سازمان استاندارد و ادارهکل استاندارد تهران، در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بینالمللی در زمینه فرآوردههای زنبور عسل اقدام کردهاند.
ارائه پیشنهاد ایجاد مرکز تحقیقات فرآوردههای زنبور عسل، به عنوان یک واحد پیشران در صنعت غذایی و دارویی کشور در دانشگاه شهید بهشتی از دیگر اقدامات این محققان است که مورد تأیید و تصویب قرار گرفته است.