ریحان بخورید تا ایست قلبی نکنید

گیاه ریحان فواید زیادی دارد از جمله این فواید خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آن برای بدن است.
به گزارش فارماتودی، ریحان سرشاراز بتاکارون وکاروتنوئید است که با کلسترول مبارزه و جریان خون به قلب را بهبود و ازگرفتگی رگها وحمله قلبی پیشگیری میکند.
ریحان بیشتر برای چاشنی و معطر کردن غذاها استفاده میشود. اما آنچه مهم است خواص ریحان در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطانهایی مانند سرطان پوست، سرطان کبد و سرطان ریه به دلیل سرشار بودن این سبزی از آنتی اکسیدان است.
از جمله خواص ریحان خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی آن است که میتواند به ماهیچههایقلب کمک کند که عملکرد رگهایخونی مسئول انقباض و استراحت را به خوبی کنترل کنند.
همچنین ریحان میتواند از تجمع خطرناک پلاکتها در رگهایخونی که سبب لخته شدن خون و در نهایت منجر به ایست قلبی میشوند، جلوگیری کند.