مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی: داروهای ضد سرطان همچنان در لیست بیمه است
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی اعلام کرد داروهای ضد سرطان همچنان تحت پوشش بیمه تأمیناجتماعی است.
به گزارش فارماتودی به نقل از روزنامه کیهان، میرهاشم موسوی درباره شایعه سازیها مبنی بر حذف داروهای ضد سرطان از لیست دارویی بیمه تأمیناجتماعی تصریح کرد: نه تنها داروهای ضد سرطان حذف نشده بلکه اقلام جدیدی از داروهای بیماریهای خاص هم به لیست تحت بیمه تأمیناجتماعی افزوده شده است.
او به توسعه پوشش بیمهای در دولت سیزدهم نیز اشاره کرد و گفت: پوشش بیمه ناباروری و بیماریهای خاص همچون اوتیسم در سال جاری محقق شد و ۲۴۳ قلم دارو در قالب طرح دارویار تحت پوشش قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با بیان اینکه ما یک لیست تعهدات دارویی داریم افزود: در مورد بیماریهای خاص مثل دیالیز هیچ مبلغی نباید دریافت شود و در صورت گزارش چنین موضوعی با آنها برخورد میکنیم. همچنین درخصوص مطالبات داروخانهها از محل طرح دارویار تا انتهای آذرماه پرداخت شده است و خیلی فاصلهای نداریم.
خدمات انقلاب در تأمیناجتماعی
موسوی سپس با بیان اینکه در پیش از انقلاب حدود ۲۰ درصد از جامعه ۳۵ میلیونی تحت پوشش بیمههای اجتماعی بودند، افزود: اما امروز بیش از ۷۰ درصد جامعه ۸۵ میلیون نفری ما تحت پوشش بیمههای اجتماعی قرار دارند.
او ادامه داد: این رقم در برنامه دولت آقای رئیسی باید به ۱۰۰ درصد برسد چرا که شرایط آرمانی، رسیدن به پوشش سراسری و بیمه همگانی است. البته در حوزه درمان با روی کار آمدن دولت سیزدهم تقریبا ۱۰۰ درصد آحاد جامعه تحت پوشش بیمه اجتماعی و سلامت بوده و ۵۴ درصد در حوزه تأمیناجتماعی قرار دارند که با پیش از انقلاب قابل قیاس نیست.
موسوی با اشاره به میزان نفوذ بیمهای تأمیناجتماعی اعلام کرد: این میزان پیش از انقلاب اسلامی ۱۹ و نیم درصد بود و از ۹ میلیون شاغل، یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر تحت پوشش تأمیناجتماعی بودند اما امروز ۶۵ درصد ضریب نفوذ بیمهای است و از ۲۳ میلیون شاغل کشور نیز ۱۵ میلیون نفر تحت پوشش ما قرار دارند. ما حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار بازنشسته با ضریب پشتیبانی چهار و دو دهم درصد داریم اما قبل از انقلاب ۸۰ هزار نفر با ضریب ۲۲ تحت پوشش بودند.
کاهش بیسابقه بدهی دولت
او با بیان اینکه سرجمع تسویه بدهی دولت به سازمان تأمیناجتماعی بیسابقه بوده است، تصریح کرد: ۱۷۰ هزار میلیارد تومان طی دو سال اخیر تسویه شده و تاکید آقای رئیس جمهور نیز تسویه کامل بدهی است که ان شاءالله در این دولت محقق خواهد شد. برآورد ما درخصوص رقم فعلی مطالبات از دولت تا پایان امسال حدود ۴۰۰ همت است که البته بین سازمان برنامه و بودجه و تأمیناجتماعی همواره بر سر محاسبه مطالبات اختلاف بوده که به تفاوت روشهای حسابرسی مربوط است.
تلخ و شیرین شستا
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی درخصوص وضعیت اقتصادی شستا و شرکتهای زیرمجموعه آن گفت: ارزش داراییهای کل شستا ۱۶۸ هزار میلیارد تومان است. سود تجمیعی این مجموعه هم حدود ۴۵ درصد و فروش تجمیعی حدود ۷۲ درصد افزایش داشته است. البته شستا در گذشته دچار سهم خواهی، نگاه غیرتخصصی و غیرحرفهای بوده و اتفاقات نامیمون زیاد رخ داده اما در این دوره، برابر کسی کوتاه نیامدیم و نخواهیم آمد.
موسوی افزود: انواع مداخلات سیاسی، منطقهای و بومی در شستا بوده که در مقابل آنها ایستادگی شد و اکنون من از مدیریت آن راضی هستم. شستا را باید با رویکردی حرفهای مدیریت کنیم چرا که حوزه اقتصادی حوزهای نیست که بتوان به آن خارج از نگاه تخصصی مواجه شد.
او با بیان اینکه شستا ۱۲ راهبرد کلان در ۹ هولدینگ خود دارد، ادامه داد: استفاده از ظرفیت سرمایهگذاری بخش خصوصی و همچنین همکاری با چین و روسیه و اوراسیا در چهارچوب پیمان شانگهای به شکل جدی در دستور کار هولدینگهای شستا است. حفظ حق الناسی که در شستا وجود دارد برای ما بسیار مهم است و من به توصیه شخص رئیس جمهور که عینا گفتند زیر میز فساد در شستا و تأمیناجتماعی بزنید چنین قصدی دارم که زیر میز فساد بزنم.