مراحل پایانی پروژه «تترا» در سازمان انرژی اتمی

ما کشوری تحت تحریم هستیم و نمی‌توانیم به واردات رادیوداروها اکتفا کنیم، چرا که در برهه‌های خاص ما را از دسترسی به رادیوداروها محروم کردند.

معاون سازمان انرژی اتمی بر اهمیت تولید رادیو داروها در سطوح اقتصادی و سلامت تاکید کرد.

به گزارش فارماتودی، پژمان شیرمردی، معاون سازمان انرژی اتمی در مصاحبه با خبرگزاری میزان، با بیان اینکه تولید رادیوداروها در دو بُعد به مردم کشورمان کمک کرده است، گفت: این دو بُعد در سطوح اقتصادی و سلامت بوده است.

او اظهار کرد: ما کشوری تحت تحریم هستیم و نمی‌توانیم به واردات رادیوداروها اکتفا کنیم، چرا که در برهه‌های خاص ما را از دسترسی به رادیوداروها محروم کردند.

شیرمردی، بیان کرد: ما به همین دلیل در مسیر تولید داخلی حرکت کردیم و امروز بخش قابل ملاحظه‌ای از رادیوداروهای مورد نیاز کشور را در داخل تولید می‌کنیم؛ این از بُعد سلامت است که نباید اجازه دهیم بیماران ما درد ناشی از نبود دارو را متحمل شوند.

او با اشاره به اینکه تولید رادیوداروها از بُعد اقتصادی از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کند، افزود: با توجه به میزان تولید سازمان انرژی اتمی، از خروج دستکم ۴۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری شده است.

شیرمردی تاکید کرد: این رقم، رقم قابل ملاحظه‌‌ای است که در صورت تقویت، این حوزه می‌تواند در حوزه صادرات به ارزآوری هم منجر شود.

معاون سازمان انرژی اتمی در بخشی دیگر گفت: ما در مسیر افزایش چند برابری تولید رادیوداروها تلاش می‌کنیم؛ در همین راستا پروژه‎ای به نام پروژه «تترا» در سازمان انرژی اتمی تعریف شده که اکنون در مراحل آخرین کار قرار دارد و با توجه به پیش بینی‌ها می‌تواند تا دو سال آینده به مرحله تولید برسد و نیاز کشور را رفع کند.

به اشتراک بگذارید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *