داروتکانی در عید نوروز!

جمع‌آوری و انبار داروها در برخی منازل در محلی به نام قفسه داروها یا جعبه دارویی در آشپزخانه یا یخچال صورت می‌گیرد که اقدامی غلط است.

مدیر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به خطرات نگهداری دارو در منزل، نحوه انهدام انواع دارو را تشریح کرد.

به گزارش فارماتودی به نقل از برنا، دکتر بهاره بهمنی اظهار کرد: ممکن است پس از مراجعه به پزشک و دریافت دارو، داروهای تجویز شده تا انتها مصرف نشوند و از این رو برخی افراد با اقدمی خطرناک و نادرست، این داروها را برای روز مبادا نگهداری می‌کنند.

مدیر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان کرد: جمع‌آوری و انبار داروها در برخی منازل در محلی به نام قفسه داروها یا جعبه دارویی در آشپزخانه یا یخچال صورت می‌گیرد که اقدامی غلط است.

او افزود:  اگرچه داروها نقش موثری در درمان دارند اما ضروری است که برای جلوگیری از خطرات احتمالی، داروها به شکل مناسبی دور ریخته و به عبارتی انهدام داروها جایگزین نگهداری داروها شود.

بهمنی با اشاره به نزدیکی ایام نوروز و خانه تکانی خانواده‌ها، گفت: این مقطع فرصت مناسبی است تا داروهای باقی مانده در منزل را منهدم کنیم.

او افزود: شهروندان می‌توانند در منزل داروها را بدون خرد کردن قرص‌ها و کپسول‌ها از بسته‌بندی اصلی خارج کرده و با مواد ناخوشایندی همچون تفاله چای مخلوط  و در سطل زباله قرار دهند.

او با بیان اینکه شربت‌ها و سوسپانسیون‌ها نیز در فاضلاب ریخته و بطری در زباله دان قرار داده شود، تصریح کرد: شربت متادون که برای درمان افراد دارای اعتیاد تجویز می‌شود بسیار خطرناک بوده و به هیچ وجه نباید آن را در یخچال  در دسترس کودکان قرار داد.

مدیر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: برای انهدام این دارو را باید در فاضلاب ریخت و بطری را پس از آبکشی دور انداخت.

به اشتراک بگذارید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *