برنامه وزارت بهداشت برای حذف «هپاتیت C»/ برآورد ابتلای ۲۰۰ هزار ایرانی

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره برنامه وزارت بهداشت برای حذف «بیماری هپاتیت C» گفت: در صورت تامین منابع لازم، بیماری هپاتیت C را طی یک بازه زمانی ۲ تا ۳ ساله حذف می‌کنیم.

دکتر شهنام عرشی  درباره اقدمات وزارت بهداشت برای حذف بیماری هپاتیت C گفت: وزارت بهداشت نسبت به بیماری هپاتیت C منفعل نبوده و تعدادی از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در زمینه درمان این بیماری اقداماتی را انجام داده‌اند.

او با بیان اینکه موضوع حذف هپاتیت C طی یک سال گذشته در وزارت بهداشت مطرح شده، افزود: وزارت بهداشت، حذف بیماری هپاتیت C را مهم قلمداد می‌کند؛ به نحوی که دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، موضوع حذف این بیماری را به طور گسترده‌ای در کانون توجه قرار داده‌اند. 

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برآوردها حاکی از آن است که حدود ۲۰۰ هزار نفر در کشور مبتلا به هپاتیت C هستند، گفت: وزارت بهداشت به منظور شناسایی افراد مبتلا به هپاتیت C، کیت‌های تشخیص این بیماری را وارد کشور کرده است. 

بیشتر بخوانید: برنامه وزارت بهداشت برای حذف «هپاتیت C»/ برآورد ابتلای ۲۰۰ هزار ایرانی

قرارداد ورود واکسن‌های جدید به کشور / برنامه وزارت بهداشت برای حذف «هپاتیت C»

عرشی درباره تولید کیت‌های تشخیص هپاتیت C در کشور گفت: امیدواریم که با برنامه‌ریزی بتوانیم در زمینه تولید کیت‌های تشخیصی گام برداریم. برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان در خصوص تولید کیت‌های تشخیص هپاتیت C برنامه‌هایی دارند که آمار این شرکت‌ها در اختیار سازمان غذا و دارو است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با اشاره به ضرورت تامین منابع مالی برای حذف هپاتیت C گفت: اگر امکانات و منابع لازم در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد، طی یک بازه زمانی ۲ تا ۳ ساله می‌توانیم بیماری هپاتیت C را حذف کنیم.

به اشتراک بگذارید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *