رئیس جمعیت هلال‌احمر: سلامت روان و تولید پروتزهای سیلیکونی؛ خدمات جدید هلال‌احمر

با حضور رئیس جمعیت هلال‌احمر چهار کلینیک تخصصی در معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی این جمعیت افتتاح شد

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، کلینیک‌های تخصصی هلال احمر روز گذشته با حضور رئیس جمعیت هلال‌احمر و به مناسبت دهه فجر افتتاح شد.

بنا براین گزارش، چهار کلینیک سلامت روان، پروتزهای سیلیکونی و آکریلی، آموزش فعالیت‌های روزمره زندگی (ADL) و ویلچر سرویس در توانبخشی جمعیت هلال احمر افتتاح شد.

در مراسم افتتاح این کلینیک‌ها، پیمان نامدار؛ معاون بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر هدف از ایجاد ۴ کلینیک تخصصی در معاونت توانبخشی جمعیت را تشریح کرد و گفت: سرمایه‌گذاری روی منابع انسانی رمز موفقیت هر کشور است و این ۴ کلینیک جزو اولین‌ها در کشور هستند.

او ادامه داد: این کلینیک ها به دلیل تعهد و تخصص بالای بخش توانبخشی جمعیت هلال احمر ایجاد شده است. هزینه دانشی که در این کلینیک‌ها به مددجویان ارائه می‌شود یک پنجم بخش خصوصی است.

نامدار گفت: استفاده از ویلچر برای افراد کم توان خیلی سخت است و بر اساس پژوهش‌های انجام شده افرادی که از ویلچر استفاده می‌کنند به مرور زمان دچار آسیب‌های ثانویه ناشی از استفاده از آن می‌شوند، به همین دلیل روی این مساله کار شد و در نهایت تیم‌های بین‌المللی صلیب سرخ به ایران آمد و به تیم‌های منتخب در سراسر کشور این آموزش‌ها را ارائه دادند تا برای مناسب سازی تخصصی ویلچر،  اقداماتی در هلال احمر انجام شود و به همین دلیل هم کلینیک تخصصی ویلچر سرویس در معاونت تخصصی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: رئیس جمعیت هلال‌احمر: سلامت روان و تولید پروتزهای سیلیکونی؛ خدمات جدید هلال‌احمر

افزایش مراکز همودیالیز در دستور کار هلال احمر

او ادامه داد: خدمات حوزه سلامت در حوزه روان یک امر مغفول مانده است و بر این اساس برای درمان اختلال‌های ناشی از اضطراب و افسردگی و همچنین کمک به بیمارانی که از حوادث آسیب می‌بینند، کلینیک سلامت روان ایجاد شد.

او در ادامه بیان کرد: در این کلینیک در راستای ارتقای روان مددجویان، امدادگران و کارکنان هلال احمر خدمات ارائه خواهد شد.  

نامدار خاطرنشان کرد: آموزش فعالیت‌های روزمره زندگی، کلینیک بعدی است که این خدمات فقط در هلال احمر ارائه می‌شود؛ در این کلینیک به افرادی که در حوادث دچار آسیب‌هایی شده‌اند که نمی‌توانند به فعالیت‌های روزمره خود ادامه دهند کمک می‌شود تا به روال عادی زندگی بازگردند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر در ادامه گفت: کلینیک بعدی، کلینیک پروتزهای سیلیکونی و آکریلی است، در این کلینیک پروتزهای بسیار خاص که به مهارت بالایی نیاز دارد تولید می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی هلال احمر، وی افزود: در کلینیک پروتزهای سیلیکونی و آکریلی پروتزهای چشم، سینه، انگشتان، پا و بینی ساخته می‌شود که بیشترین شباهت به اعضای بدن را دارند؛ به حدی که قابل تشخیص نباشد و بتواند مشکلات مددجویان آسیب دیده را رفع کند.

به اشتراک بگذارید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *