رسوایی در یک بیمارستان دولتی: خارج کردن دارو با آمبولانس برای فروش در بازار آزاد

اعضای یک باند حرفه‌ای که با آمبولانس از بیمارستان دولتی سرم خارج می‌کردند و در استان‌های دیگر به فروش می‌رساندند در حالی توسط نیروهای انتظامی دستگیر شدند که تحقیقات پلیسی به فروش کارت واکسن کرونا و گوشی‌های سرقتی هم رسید.

چند روز قبل یکی از مدیران انبار دارویی یکی از بیمارستان‌های بزرگ دولتی مشهد، کمبود هزار و ۵۰۰ سرم بیمارستانی را در آمار و ارقام دارویی گزارش داد و به این ترتیب پلیس برای بررسی موضوع وارد ماجرا شد.

به گزارش فارماتودی به نقل از همشهری آنلاین، بررسی‌های مقدماتی که با دستورهای ویژه قاضی شعبه ۲۰۲ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد به انبار دارویی بیمارستان مذکور کشید، بیانگر آن بود که تعداد زیادی حواله‌های جعلی و بدون مهر در مرکز درمانی ثبت شده است.

پیگیری این سرنخ با استفاده از فناوری‌های نوین پلیسی، دو کارمند باسابقه بیمارستان را در مظان اتهام قرار داد. بنابراین دو کارمند این مرکز درمانی بازداشت و به مقر انتظامی منتقل شدند. بازجویی‌های فنی از دو متهم ۴۲ ساله، پای راننده آمبولانس بخش خصوصی را نیز به پرونده گم شدن سرم‌ها گشود و مشخص شد آن‌ها باندی حرفه‌ای را در بیمارستان دولتی تشکیل داده و از مدت‌ها قبل در حالی به خلافکاری روی آورده‌اند که یکی از کارمندان بیمارستان سابقه سرقت نیز در پرونده سیاه خود دارد.

افشای این موضوع، اهمیت پرونده مذکور را دوچندان کرد و این گونه ماجرای سرم‌های بیمارستانی وارد مرحله جدیدی شد. همزمان با بازبینی دوربین‌های مداربسته توسط افسران زبده کلانتری احمدآباد مشهد، سرنخ‌هایی از جرایم دیگر اعضای این باند به دست آمد و بررسی‌ها به شیوه نامحسوس زیرنظر مستقیم مقام قضایی ادامه یافت.

تحقیقات پلیس حکایت از آن داشت که کارمندان متخلف با حواله‌های جعلی، دارو و سرم را از انبار بیمارستان خارج کرده‌اند، سپس این اقلام را تحویل کارمند بخش خصوصی (راننده آمبولانس) داده‌اند و او نیز محموله‌های دارویی را از بیمارستان خارج  کرده و در استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس و کردستان در بازار آزاد به فروش رسانده است.

از سوی دیگر کنکاش‌های دقیق‌تر پلیس از ماجرای فروش کارت واکسن به شهروندان نیز پرده برداشت و مشخص شد که اعضای این باند حرفه‌ای در هنگام همه‌گیری کرونا، مبالغی را از ۳۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان از متقاضیان دریافت کرده و کارت واکسن کرونا را بدون تزریق واکسن به آن‌ها فروخته‌اند.

با افشای زوایای پنهان از خلافکاری‌های متهمان، نیروهای انتظامی با دستور مقام قضایی سومین متهم پرونده را نیز دستگیر کردند و مخفیگاه او را مورد بازرسی قرار دادند. در این عملیات علاوه بر کشف تعدادی سرم‌های بیمارستانی، ۸۰ دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند و ۱۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه ساده از مخفیگاه وی کشف شد و به مقر انتظامی انتقال یافت.

بررسی‌های بیشتر در این باره نشان داد که تعدادی از گوشی‌های مذکور که سریال‌های آنان مخدوش نشده بود، سرقتی هستند به همین دلیل ماجرای کارمندان متخلف ابعاد دیگری پیدا کرد، اما متهم یاد شده که بهیار بخش خصوصی است، در بازجویی‌ها مدعی شد، تلفن‌های مکشوفه به پدر خانمش تعلق دارد که حدود ۲ ماه قبل‌دار فانی را وداع گفته است.

اگرچه بررسی سوابق پدر خانم متهم در بانک اطلاعاتی مجرمان نشان داد که او سابقه کیفری در زمینه مال‌خری داشته است، اما اهمیت این پرونده موجب شد تا سرهنگ احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) دستورهای محرمانه‌ای برای بررسی همه زوایا و ابعاد این ماجرا صادر کند.

تحقیقات این پرونده حساس در حالی ادامه دارد که اعضای این باند با صدور قرار قانونی مناسب از سوی قاضی شعبه ۲۰۲ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد روانه زندان شدند.

به اشتراک بگذارید

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *